23. september 2011: Skeptikertreff med gjest Lawrence Krauss

Professor Lawrence M. Krauss er professor i fysikk og leder for The Origins Project ved Arizona State University. Han er en internasjonalt anerkjent teoretisk fysiker med brede forskningsinteresser. Forskningsfeltene inkluderer det tidlige univers, mørk materie, generell relativitetsteori og nøytrino-astrofysikk. Han har undersøkt spørsmål som spenner over alt fra eksploderende stjerner til opprinnelsen til hele universets masse.

Krauss er også forfatter av flere bestselgende bøker, inkludert The Physics of Star Trek og Atom, og er talsmann for vitenskapelig skepsisisme, naturfagdidaktikk, og vitenskapen om moral. 23. september holder han foredrag på Akademisk Vorspiel på Chateau Neuf, arrangert av Kulturutvalget, og Skeptikere på puben Oslo har invitert ham med på sosial sammenkomst i etterkant av dette, fra ca. kl. 20.45.

Denne gangen samles vi på Café Mistral, som ligger sentralt på Majorstuen. Siden vi sannsynligvis blir mange på dette arrangementet, må det regnes noe ventetid dersom du ønsker å bestille mat. Hvis du ikke har vært med før, så se etter bordskiltet vårt med logoen på, eller spør i baren.

Skeptikertreffene er uformelle, sosiale treff for skeptikere i Oslo-området. De er ment som en mulighet til å diskutere skepsis, vitenskap og alt mulig annet med likesinnede, og bli kjent med andre skeptikere. Man trenger ikke å være medlem av foreningen Skepsis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s