21. oktober 2011: Skeptikertreff med gjest Massimo Pigliucci

  • Sted: Katedralen Pub & Spiseri, Parkveien 13 [kart]
  • Tid: Fra kl. 20.00 og utover
  • Facebook-event

Massimo Pigliucci er en amerikansk-italiensk filosof med doktorgrad i genetikk fra universitetet i Ferrara, en PhD i evolusjonsbiologi fra University of Connecticut og en PhD i filosofi fra University of Tennessee. Han har drevet forskning på evolusjonær økologi ved Brown University, og er for tiden professor i filosofi ved Graduate Center, City University of New York. Forskningsområdene hans inkluderer filosofien rundt biologi, spesielt strukturen og rammeverket rundt evolusjonsteori, forholdet mellom vitenskap og filosofi, mellom vitenskap og religion, samt pseudovitenskapens natur. Han startet bloggen Rationally Speaking, og etter hvert også den offisielle pocasten til New York City Skeptics med samme navn.

Pigliucci er også forfatter av en rekke bøker og essaysamlinger, nå sist Nonsense On Stilts: How To Tell Science From Bunk. Denne boken utgjør rammen for et foredrag på Litteraturhuset i regi av CEES ved UiO, og Skeptikere på puben Oslo har invitert ham med på sosial sammenkomst i etterkant av dette.

Denne gangen samles vi på Katedralen Pub & Spiseri i Parkveien, ikke langt fra Litteraturhuset. Hvis du ikke har vært med på treff før, så se etter bordskiltet vårt med logoen på, eller spør i baren.

Skeptikertreffene er uformelle, sosiale treff for skeptikere i Oslo-området. De er ment som en mulighet til å diskutere skepsis, vitenskap og alt mulig annet med likesinnede, og bli kjent med andre skeptikere. Man trenger ikke å være medlem av foreningen Skepsis.

En tanke om “21. oktober 2011: Skeptikertreff med gjest Massimo Pigliucci

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s