26. januar 2013: Komi-vorspiel med tenketanken Tau

tau-ince

Lørdag 26. januar er det duket for Happiness through scienceet stand-up show med de britiske nerde-komikerne Josie Long og Robin Ince. Showet er en del av Crap Oppå Park, humorfestivalen på Parkteateret 23.–26. januar. Vi  i Skeptikere på puben skjønte at dette måtte vi utnytte, og ofrer normal skeptikertreff-dato til fordel for et skikkelig vorspiel før showet.

Dette gjør vi på vårt stamsted Café Sara i Hausmannsgate. Herfra er det en kort trikketur (evt. gåtur) opp til Parkteateret på Olaf Ryes plass, for de av oss som skal på standup-showet.

Så er det selvsagt opp til dere som blir med å sikre dere billetter til selve showet, mens det ennå er ledig! Vi sakser fra websiden til festivalen: «Dørene til de fleste showene åpner 1 time før showstart. Kommer du tidlig er det større sannsynlighet for at du får sitteplass, siden vi opererer med både sitteplasser og ståplasser. Showene begynner presis, så det er lurt å være inne litt før. Planlegger du å kjøpe billetter i døra bør du være der når dørene åpner.»

Vorspielet arrangeres i samarbeid med den splitter nye tenketanken Tau. Tau er, ifølge sin egen beskrivelse på deres Facebookside, «… en tenketank for nye idéer innen forskningsformidling og vitenskapsjournalistikk. Vi jobber for et opplyst samfunn med kritisk journalistikk. Og fine grafer.»  Tenketanken springer ut av arbeidsgruppen bak det nye kurset på UiO i formidling og vitenskapsjournalistikk (les mer om dette her). Etter showet blir det også anledning til å sosialisere, og Tau har spurt Robin Ince om han har lyst til å ta en øl med oss, noe han var veldig positiv til!

Skeptikertreffene er uformelle, sosiale treff for skeptikere i Oslo-området. De er ment som en mulighet til å diskutere skepsis, vitenskap og alt mulig annet med likesinnede, og bli kjent med andre skeptikere. Man trenger ikke å være medlem av foreningen Skepsis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s