5. desember 2013: Placebodefekten – Foredrag med Gunnar R. Tjomlid

  • Sted: Café Europa, St. Olavs gate 31 [kart]
  • Tidspunkt: Fra kl. 18 og utover (foredrag fra ca. 1930)
  • FacebookGoogle +
    placebodefekten

«Det virker for meg!» Denne frasen hører vi til stadighet, både fra venner, i diskusjonsforum på Internett og i reklamer. Men hvorfor opplever folk at det virker for dem når vitenskapelig forskning viser at det ofte slettes ikke virker?

Gunnar Tjomlid kommer til oss 5. desember for å snakke litt om hovedpunktene i sin bok Placebodefekten, og om hvordan mennesker lurer seg selv. En gyllen sjanse for de som ikke fikk være på boklanseringen i oktober! Det vil bli anledning til å stille Gunnar spørsmål i etterkant av foredraget — og kanskje få boken signert? (Har du ikke allerede skaffet deg et eksemplar, kan den kjøpes på Humanist forlag, samt hos ymse bokhandlere landet rundt.)

Begrensede plasser!

Skeptikertreffet og foredraget finner sted på Café Europa i St. Olavs gate. Hvis du ikke har vært med før, så se etter bordskiltet vårt med logoen på, eller spør i baren. Vi har reservert på Carlsson og Skeptikere på puben.

Skeptikertreffene er uformelle, sosiale treff for skeptikere i Oslo-området. De er ment som en mulighet til å diskutere skepsis, vitenskap og alt mulig annet med likesinnede, og bli kjent med andre skeptikere. Man trenger ikke å være medlem av foreningen Skepsis.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s