21. januar 2016: Skeptikertreff

  • Sted: Norð & Natt, Hagegata 22-24 [kart]
  • Tid: Fra 18.00 og utover (+ ting som skjer før og etter)
  • Si fra om du kommer via Facebook | Google+

På årets første treff samles vi igjen på Norð & Natt på Tøyen. Du kommer dit ved å ta T-banen til Tøyen og ta til venstre på vei ut. Hvis du ikke har vært med før, så se etter bordskiltet vårt med logoen på, eller spør i baren. Noen ganger hender det vi også publiserer et bilde av hvor vi sitter på Facebooksiden vår, når vi begynner å komme på plass!

For de av dere som har anledning, anbefaler vi også å få med dere arrangementet BIO-torsdag på Realfagsbiblioteket på Blindern, med blant annet Erik Tunstad, som nylig ga ut boken  «Evolusjon – basert på en sann historie». Dette foregår fra kl 16.15–17.30, så da rekker dere fint å ta t-banen til skeptikertreff etterpå!

De dagene Norð stenger relativt tidlig, kan de som vil være med videre bort til Postkontoret like rundt hjørnet for å avslutte kvelden!

Skeptikertreffene er uformelle, sosiale treff for skeptikere i Oslo-området. De er ment som en mulighet til å diskutere skepsis, vitenskap og alt mulig annet med likesinnede, og bli kjent med andre skeptikere. Man trenger ikke å være medlem av foreningen Skepsis.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s